Tack för alla fina

Omdömen

”Så nöjd och tacksam för ditt proffsigt utförda arbete! Jag har känt mig så trygg och bekväm i dina händer, du är så grymt duktig och ger dina kunder ett alldeles fantastiskt bemötande! Tusen tack, goaste Sanna! ”

REBECCA FRIBERG

I somras var jag på semester i Kristianstad och bokade då en tid för tatuering av ögonbryn på Cosmetic by Sanna. Sanna skapade så otroligt vackra och stilfulla ögonbryn på mig. Inte nog med det efter ett par veckor kom Sanna förbi mig i Västerås och fyllde på mina ögonbryn. 

MAGDALENA HÖRBERG

Sanna vet vad hon gör, hon är så kunnig inom sitt område.

Sanna har ett underbart kundbemötande man känner sig alltid välkommen

CHARLOTTE DAHLBERG

Sanna är en fantastisk person som verkligen omfamnar dig när du kommer! Jag har tvekat i många år inför att göra kosmetisk tatuering, men fick förtroende för Sanna direkt vid första mötet. Sanna har fått mig att känna mig trygg både innan, under och efter behandlingen som hon utfört. Jag är supernöjd med mina bryn! De ser naturligt sminkade ut och vilken tid jag sparar på morgonen framför spegeln!

NA DINE

”En person som verkligen bryr sig om sina kunder och är ärlig. Kunskap och kompetents till max. Släpper inte kunden förrän man är 100% nöjd. Här är verkligen kunden i fokus. Tack bästa Sanna för att du alltid gör mig fin.”

LIZ ÖSTERBERG

”Först och främst vet jag ingen som är så säker på handen, professionell och en riktig konstnär. Sanna sätter alltid kunden först. Man känner trygg och omhändertagen ”

CARINA LAITINEN CARLSSON

Fem stjärnor 

Mycket nöjd med tatuering av bryn och eyeliner

Proffsigt bemötande på alla sätt och vis!

ELIN THILLMAN

“The more you care about yourself makes you more beautiful.”

Vi bryr oss om dig

Ett besök hos oss på Cosmetics är tryggt. Med vår långa erfarenhet vet vi hur viktigt det är för kunden att känn just tryggheten. 
När du besöker oss har vi tid avsatt för just dig! 

sanna@cosmeticbysanna.se

0708 13 09 08

Cardellsgatan 5 • 291 31 Kristianstad